Vtisi – Mladostni utrinki 2017

Dogodek je bil popolno presenečenje! Zelo zelo ste se potrudili in čudovito vse pripravili. Čestitke in hvala!

Mateja

Otroško navdušenje in zadovoljni starši, to je tisto, kar si želi vsaka šola. Hvala za pestro dopoldne! Če pa smo s tem še kakorkoli pomagali, smo pa sploh lahko veseli.

Se že veselimo prihodnjih utrinkov!

Sabina

Hvala za prijetno sobotno dopoldne, v katerem je uživala celotna naša družina. Iskrena hvala celotnemu kolektivu šole in ostalim prostovoljcem, ki so pripomogli k izvedbi tega dogodka. Čutili smo pozitivno energijo, povezanost in sproščeno vzdušje, kar smo v preteklih letih močno pogrešali.

Veselimo se naslednjih Mladostnih utrinkov in lahko računate na našo pomoč in sodelovanje.

Urša

Odličen dogodek, ne le za otroke in nas starše pač pa za celotno skupnost. Otroci so mislili, da si bodo lahko naredili selekcijo top delavnic in aktivnosti in izločili tiste manj zanimive. Na koncu se je izkazalo, da je čisto vsaka učilnica, aktivnost, ponudila toliko odličnih idej, priložnosti, zvedave energije mentorjev, da so se povsod zadržali in komaj prišli do vseh v zadanem času. Učiteljico za glasbo moram pa posebej izpostaviti, čeprav bi si to zaslužil čisto vsak učitelj naše šole. Ampak njena ljubezen, energija do glasbe, osebno prepričanje, da je le ta doma prav v vsakem srcu, se je pa po mojem dotaknila prav vseh, ki smo jo obiskali. Čestitke in zahvala vsem na šoli!

Mateja

Letošnji utrinki so dokaz, da se v naši šoli stvari res premikajo na bolje. Najlepša hvala celotni ekipi, šolski in starševski za organizacijo in izvedbo. Če pa bi vprašali otroke, pa bi gotovo glasovali za utrinke na tedenski osnovi 🙂

Lep dan želim 🙂

Janja

Čestitke ekipi, ki nam je omogočila sproščeno, zabavno in poučno družinsko dopoldne. Veselimo se prihodnjih srečanj :))

Alenka