Vtisi – Mladostni utrinki 2018

Spoštovani starši,

sobota je bila čaroben dan. Pozitivna energija je pregnala oblake in nas počastila s čudovitim dnem. Zbrali smo se z dobrodelnim namenom. Z namenom, da vsak od nas v skupnost prinese svoj del lepega in dobrega.

Dragi starši! Hvala vsem skupaj in vsakemu od vas! Hvala vsem, ki ste se potili na stojnicah ali delavnicah, hvala vsem, ki ste neutrudno pekli pecivo. Hvala vsem, ki ste prinašali nagrade in vsem, ki ste sobotno dopoldne preživeli s svojimi otroki. S tem ste jim dan naredili še lepši in jim dali največje darilo – svoj čas. Hvala za vse prispevke, za vsak nasmeh in vsako spodbudno besedo. Naš trud je s tem poplačan!

Vera v dobrodelnost nas ni minila! Le še okrepila se je! Dobro se z dobrim poplača. In širi! Naj na tem mestu z vami delimo zgodbo sobotnega dopoldneva: kot ste bili priča, je bila na srečelovu strašna gneča in razdeljevalci nagrad so se pošteno namučili. Eden od ekipe je dejal, da je bil ves njegov trud poplačan, ko je videl neznansko veselje na obrazu dečka, ko mu je izročil drugo nagrado – rolko. A zgodba se tu ne konča. Deček je namreč svoje veselje delil naprej! Zadel je tudi bon za praznovanje rojstnega dne v telovadnici, a ker je bil že tako vesel rolke, ga je podaril nekomu drugemu, ki je bil tisti trenutek slučajno ob njem in je ob pogledu na bon dejal tako pogosto slišani “blagor”!

Ne moremo spremeniti celega sveta. Lahko pa s svojimi dejanji spremenimo tistega okoli nas in ga naredimo nekoliko lepšega in prijaznejšega. Hvala še enkrat ker smo skupaj to storili v soboto!

Ekipa za pripravo Mladostnih utrinkov

Osnovna šola Dragomelj